Dacă vrei să fii SUPER, citeşte!

Cred că sunteţi curioşi să aflaţi mai multe detalii despre competiţia sportivă...

Să începem cu premiile:
Din vânzarea de masaj, caricaturi, ghicit în palmă, etc. am câştigat 91 lei... sperăm să extindem suma, că mâine ne mutăm caravana la bazar! De asemenea, de la domnul şi doamna Echimov o să primim 300 RON, iar domnul primar şi viceprimar ne-au promis o completare de buget. Nova Miro ne va pune la dipoziţie apă, sucuri, maşini pentru transportul materialelor. Avem o promisiune şi cu nişte componente IT de la Sertech SRL. Prin urmare o să fie premii consistente...

Ca să fie mai palpitant veţi afla vineri noapte care sunt premiile! Trebuie să vă testăm motivaţia!


Acum să trecem la SPORT! Pe scurt...

Prima competiţie va fi cursa cu obstacole care va avea 2 runde: runda fete şi runda băieţi. Veţi sări saci cu nisip, vă veţi căţăra, etc., depinde şi de materialele puse la dipoziţie de cei de la Pompieri!
Apoi va urma săritura în lungime, la fel pe două runde: fete şi băieţi!

Urmează maratonul. Uff... 25 de ture de teren vor fi cu adevărat o provocare, dar şi premiul va fi pe măsură. Maratonul fetelor şi maratonul băieţilor, abia aştept să văd cum o să iasă!
Antepenultima competiţie va fi proba de viteză (B+F).

Şi nu în ultimul rând urmează: fotbal! Echipele vor fi compuse din 7 persoane. Sperăm la minim 3 echipe. Fiecare jucător va plăti o taxă de 5 lei. Nu vă speriaţi, e o investiţie la bursa sporturilor! Echipa cu cele mai multe goluri ia tot, adică cei 5 lei fac încă 2 pui!


Cam astea sunt jocurile. Înscrierea la competiţie se face pe bază de email (pentru cei care nu pot trimite email îşi pot ruga prietenii să-i înscrie) până cel târziu vineri, ora 24.

Emailul trebuie să conţină:
- nume, prenume;
- vârsta;
- localitate;
- nr. tel, email;
- competiţia pentru care optezi;
- 2 motive pentru care vrei să participi.

După ce l-ai scris, îl trimiţi pe supertineri@yahoo.com . Noi te punem în listă şi sâmbătă la ora 11 te aşteptăm pe Stadionul Tineretului.


Şi astfel intri în joc. Adică IEŞI LA SPORT! Şi nu eşti NAŞPA!

Ne vedem pe teren!

PS: Joi vă aşteptăm la bazar să cumpăraţi lumânări personalizate, caricaturi, masaj şi alte surprize. Donează pentru TINERI! Donează pentru SPORT!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani