În cuvinte simple, proiectul "Dansez cu IMPLICARE"

Numărătoarea inversă a început. Mai sunt 2 zile şi etapa de selecţie se încheie. Pentru că am primit multe întrebări despre ce presupune proiectul, deşi pe blog sunt ceva detalii, am să simplific puţin explicaţiile. Aşadar:

1. Tabăra. Ne întâlnim 30 de tineri, la Durău, într-o locaţie de vis, ne împărţim în 5 echipe ce vor dezvolta împreună câte un dans şi câte un plan pe o anumită temă. Cele 7 zile vor fi "piperate" cu diverse jocuri de echipă, cu petreceri, cu bună-dispoziţie şi bineînţeles, cu mult dans. În ultima seară vom avea un mini-spectacol unde vom invita turişti din Durău. Pe 7 august plecăm spre Târgu Frumos cu un dans învăţat, cu multe amintiri, cu un tricou marca ASIRYS, cu o diplomă, cu mulţi prieteni şi cu noi oportunităţi de explorat. Trebuie menţionat că totul e gratuit pentru că proiectul este finanţat prin programul Tineret în Acţiune, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene.

2. Târgu Frumos. În tabără am făcut nişte planuri, iar acum le vom pune în practică. De exemplu echipa care a avut ca temă "implicarea" îşi poate planifica activitatea în săptămâna 10-16 august. Astfel în această săptămână tinerii din această echipă vor informa oraşul, vor strânge materialele necesare pentru a desfăşura activităţile propuse, vor dansa şi vor amenaja un spaţiu de joacă pentru copiii din Târgu Frumos. Fiecare echipă va avea un buget de 200 de euro pentru activităţi. Şi astfel pe parcursul lunii august se vor derula toate planurile celor 5 echipe.
3. "Povestea coregrafică a succesului" este partea finală a proiectului şi presupune ca toate echipele să se reunească într-un singur dans. Vom dansa în toate locaţiile interesante, atât din Târgu Frumos, cât şi din alte oraşe. Vom merge la un cocktail unde cei mai activi voluntari vor fi premiaţi de personalităţi locale. Vom încheia cu o petrecere în natură, la 3 Iazuri, unde vom sărbători timp de 2 zile, la cort, rezultatele obţinute.

Cam ăsta e în mare, spus în cuvinte simple, proiectul "Dansez cu IMPLICARE". Dacă încă nu te-ai înscris, e timpul să o faci pentru că eşti căutat! Numărul de înscrişi este relativ mic astfel încât ai şanse să fii ales.

Cum te înscrii:
click pe următorul link: http://sites.google.com/site/supertineri/
şi descarcă formularul care te interesează (petru coregrafi sau pentru participanţi).

Completează-l
şi trimite-l pe mail pe supertineri@yahoo.com sau dă un add id-ului: supertineri şi îl trimiţi direct.

SUCCES!
Acest proiect este finanţat cu susţinere din partea Comisiei Europene. Această comunicare reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informaţiei pe care o conţine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani