Postări

Se afișează postări din septembrie, 2009

The AGE of STUPID

2055 - de ce nu ne-am salvat atunci când mai aveam o şansă? Se întreabă un om singur pe o planetă devastată. Încălzire globală? Primul pas în rezolvarea unei probleme este recunoaşterea ei! The Age of Stupid Global Premiere Trailer from Age of Stupid on Vimeo .

Parcul ASIRYS ... aproape gata!

Imagine
În zilele de după "Povestea Coregrafică a SUCCESULUI " de la Casa de Cultură (unde apropo am colectat 350 lei), am continuat să lucrăm la Parcul ASIRYS: am pus bordurile care delimitează spaţiul verde, am văruit, am mai implicat câţiva sponsori, am comandat un panou cu numele parcului şi a celor care ne-au sprijinit, sâmbătă vom monta balustrada, cele 5 bănci şi vom reîmprospăta vopseaua. Deşi pentru luna octombrie avem ca obiectiv să plantăm 30 de copaci, iarbă şi arbuşti, ne-am decis să inaugurăm mai repede Parcul ASIRYS. Aşadar, sâmbătă, 19 septembrie 2009, ora 17 , vă invităm cu mic şi mare în Parcul ASIRYS (din spatele Poştei Române), să inaugurăm un proiect realizat de tineri pentru comunitate, pentru copiii oraşului Târgu Frumos. Evenimentul va fi unul special, va fi mult DANS, teatru, muzică, surprize, iar pentru copii am pregătit şi bomboane! Vă aşteptăm cu drag! Evenimentul reprezintă o componentă a iniţiativei "Dansez cu IMPLICARE", proiec

Educaţia nonformală şi voluntariatul

"Pelicula Dialogului Comunitar" este un proiect realizat de Asociaţia Novatin prin programul Tineret în Acţiune. Am găsit pe youtube filmuleţele rezultate în urma acestui proiect şi mi se par fenomenale pentru informaţiile pe care le prezintă. Vă recomand vouă, tineri din Târgu Frumos şi nu numai, să descoperiţi prin aceste scurt-metraje beneficiile activităţilor de voluntariat şi atuurile oferite de educaţia nonformală în dezvoltarea personală şi profesională. Toate proiectele care vor urma în cadrul Asociaţiei ASIRYS se bazează pe educaţie nonformală şi voluntariat... uite încă un motiv să vezi filmuleţele!

Povestea Coregrafică a SUCCESului continuă...

Imagine
Evenimentul de duminică a fost unul reuşit. În sală au fost prezenţi peste 130 de tineri spectatori, iar noi, voluntarii şi organizatorii ASIRYS, am fost în jur de 40. S-a dansat, s-a cântat, publicul a urmărit două prezentări despre asociaţie, despre Programul Tineret în Acţiune şi despre rezultatele proiectului "Dansez cu IMPLICARE". Seara s-a încheiat cu un film legat de traficul de fiinţe umane. Ce urmează? Inaugurarea parcului, o petrecere şi poate alte locaţii unde trupele ASIRYS vor dansa.