Mai există prieteni adevăraţi?

"Am învăţat că oricât de bun îţi este un prieten, oricum te va răni din când în când, iar tu trebuie să-l ierţi pentru asta!" (Octavian Paler)

"Mai există prietenie adevărată?"
Această întrebare ne-o punem poate în fiecare zi... Unii zic că nu, alţii că da, prin urmare ne-am gândit să organizăm o masă rotundă, la care să discutăm şi să prezentăm PRIETENIA.

Aşadar, vino vineri, 1 octombrie 2010, ora 19.00, la Centrul de Tineret ASIRYS, să afli cât mai multe despre prietenii tăi şi despre ceea ce înseamnă prietenia! Printre întrebările ce vor primi răspuns enumerăm:
Ce facem cu cei care doar pretind că ne sunt prieteni?
Iubirea distruge prietenia?
Lumea virtuală ne face să devenim cunoscuţi sau doar singuratici?
De ce nu avem prieteni adevăraţi?
Cum este un adevărat prieten?
Te aşteptăm vineri pentru a ne bucura împreună de atmosfera caldă a spiritului tânăr de adolescent!

Iar sâmbătă, începând cu ora 22, te invităm la o petrecere dedicată prieteniei, unde poţi să-ţi surprinzi în cel mai interesant mod, adevăraţii prieteni. Concret, dacă vrei să-i faci o surpriză plăcută unui prieten şi dacă ai sau nu o idee, contactează-ne pe supertineri@yahoo.com şi te vom ajuta să organizezi un moment memorabil!


Evenimentul "Mai există prietenie adevărată?" este organizat de Andreea Creţu, în cadrul proiectului "Şcoala Nonformală de Antreprenori Sociali", proiect finanţat prin Programul Tineret în Acţiune, cu sprijinul Comisiei Europene
.

Comentarii

Unknown a spus…
Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro
Anonim a spus…
as dori sa-i felicit pe cei care au ajutat si care au ramas intradevar la asirys si care nu au tras chiulul la treaba aceia merita sa castige eu nu am putut ramane succes in continuare
M a spus…
Florin tu eşti? ... sau poate nu... mai mulţi au renunţat, însă se poate reveni! Pentru a te implica nu e niciodată prea târziu!
vicky a spus…
Mai exzista dar cam greu ii gasesti in ziua de azi ! Pare rau ca nu am venit atunci si eu...:-<

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani