Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni

Eşti tânăr european şi ai idei pentru a transforma Europa într-o comunitate integrată? Scrie un proiect şi înscrie-l la concursul "Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni"!

"Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni" doreşte să încurajeze atât dezvoltarea unei conştiinţe europene în rândul tinerilor, cât şi participarea acestora la proiectul de integrare europeană. Premiul este acordat acelor proiecte realizate de tineri care promovează buna înţelegere şi dezvoltarea unui simţ comun al identităţii europene şi care dau exemple practice de europeni care trăiesc împreună ca o comunitate. "Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni" este decernat anual de Parlamentul European împreună cu Fundaţia pentru Premiul Internaţional Charlemagne din Aachen. Premiul pentru cel mai bun proiect este în valoare de 5.000 Euro, premiul doi de 3.000 Euro, iar premiul trei de 2.000 Euro. Data limită: 20 ianuarie 2014.

Mai multe informaţii desppre concurs se găsesc pe site-ul Eurodesk:

http://www.eurodesk.ro/program.php?progid=EU0010000386 sau direct pe site-ul concursului: http://www.charlemagneyouthprize.eu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani