Ping-pong, Disney, Valentine day, Speed date

Joi au avut loc: competiţia de ping-pong la care au participat 16 tineri şi evenimentul de informare pentru noii voluntari, fiind prezenţi peste 30 de tineri. De asemenea, sâmbătă, 14.02.2015, la ora 15:00 departamentul Sustenabilitate va organiza un spectacol pentru copii cu personajele Disney (Minnie & Mikey, Cenușăreasa, etc.), stand up comedy, câteva activităţi/jocuri în care vor fi implicaţi cei prezenţi și o surpriză. Seara, voluntarii din Paşcani, vor organiza, o petrecere dedicată îndrăgostiţilor. 

De asemenea, voluntarii din Iaşi, vor organiza, la Teatru Fix, un Blind Date. 
Evenimentul care aduce la lumina personalitatea, nu superficialitatea!
Cine?
Tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani.
Când? Unde?
Va trebui să fii cu ochii pe noi pentru a afla mai multe detalii; însă, ceea ce îţi pot spune sigur este ca... trebuie să fii rapid! Locurile sunt limitate şi pe bază de rezervare.

De ce să vii?
Simplu! E o ocazie inedită de-a evada din lumea cotidiană şi de a interacţiona cu diferite caractere, într-o atmosferă relaxantă, cu runde amuzante şi muzica pe măsură!

Crezi, sau ai crezut vreodată, faptul că distracţia ta poate contribui la dezvoltarea comunităţii?
Prin intermediul acestui eveniment, prin intermediul tău, Asociaţia Super Tineri ASIRYS va fi cu un pas mai aproape de a-şi îndeplini una dintre dorinţe - să creeze un buget pentru voluntarii activi, care nu-şi permit să avanseze suma în vederea participării lor la proiecte internaţionale.
Susţinem cultura, sunţinem dezvoltarea tinerilor şi a comunităţii... dar, totuşi, i-ai aflat numărul de telefon?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani