Eseul de nota 10

Eşti în clasa a 8-a? Vrei să ştii cum să faci un eseu de nota 10? Atunci te invităm pe 25 mai, la Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos, pentru a afla secretele de la Anca, o elevă care a trecut cu brio examenul de la Evaluarea Naţională!

Eseul de nota 10 este un eveniment legat de Evaluarea Națională 2015, pentru elevii de clasa a 8-a ce vor susține acest examen. Evenimentul are în vedere eseul de la subiectul II și vom oferi în cadrul expunerii, sfaturi pe care elevii le pot folosi în redactarea acestui tip de eseu. Evenimentul va avea loc la Centrul de Voluntariat Tîrgu-Frumos, pe data de 25 mai, începând cu ora 15:00 şi va dura aproximativ o oră. Pe lângă sfaturile oferite, vom răspunde la întrebările legate de acest tip de subiect şi, totodată, vom oferi trucuri ce vor facilita redactarea.

Evenimentul este adresa elevilor de clasa a 8-a, cărora dorim să le împărtăşim cunoștințele legate de eseistică și să-i ajutăm cât mai mulți elevi să ia note mari la Evaluarea Națională, examen pe care Anca Damian, coordonatoarea evenimentului, l-a trecut cu brio.


Eseul de nota 10 face parte din proiectul „Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos” , implementat de Asociaţia SUPER TINERI (ASIRYS) şi finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org, precum şi adresa Fondului ONG: www.fondong.fdsc.ro.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani