Eu văd sau nu văd?

În data de 28 ianuarie 2016, începând cu ora 17:00, vă invităm la activitatea "Eu văd sau nu văd?", un eveniment ce reprezintă un „schimb de experienţă” între persoanele văzătoare şi persoanele cu deficienţe de vedere. Acţiunea urmăreşte conştientizarea nevoilor persoanelor cu deficienţe de vedere şi facilitarea integrării acestora în viaţa socio-profesională, precum şi însuşirea educaţiei comportamental-civice a persoanelor văzătoare. Prin acest eveniment dorim să antrenăm în acest tip de exerciţiu cât mai mulţi oameni din comunitatea locală, şi nu numai; să formăm şi să dezvoltăm elemente de educaţie comportamentală în preajma şi/sau în contact cu persoanele nevăzătoare.

Programul evenimentului este următorul:

17:00 - 17:30: Introducere
17:30 - 18:00: Cina pe nevăzute în cadrul PovesTea
18:00 - 18:30: Bune practici, discuţii şi soluţii pentru persoanele nevăzătoare
18:30 - 19:30: Jocuri pe nevăzute
 
La eveniment au fost invitate persoane văzătoare şi nevăzătoare, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi ale instituţiilor educative, precum şi părinţi, voluntari, colaboratori. 

"Eu văd sau nu văd" este un eveniment propus de Gisela Petrila, profesor de muzică la Liceul Special "Moldova" şi la Clubul Copiilor Tîrgu Frumos şi este propus în cadrul Programului "Parteneriat pentru Dezvoltare Culturală". Programul "Parteneriat pentru Dezvoltare Culturală" face parte din proiectul Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos, un proiect implementat de Asociaţia SUPER TINERI ASIRYS în oraşul Tîrgu Frumos, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondul ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org, precum şi adresa Fondului ONG: www.fondong.fdsc.ro.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani