Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

Invitaţie pentru meşterii şi micii producători din judeţul Iaşi

duminică, 11 septembrie 2016

Dacă sunteţi meşter ori pur şi simplu sunteţi pasionat de un meşteşug pe care îl practicaţi în timpul liber, dacă sunteţi un mic producător de bunătăţi ori produse tradiţionale, gospodină sau gospodar, dornic să împărtăşească secrete din bucătărie, din îngrijirea animalor ori tradiţii şi obiceiuri peste care s-a aşternut praful, atunci sunteţi persoana potrivită pentru a participa la ediţia a II-a a Festivalului Folcloristica. 

Festivalul este organizat în perioada 24-25 septembrie 2016, în satul Bălţaţi, şi urmăreşte să creeze o nouă reţea de meşteri populari şi mici producători, care să se sprijine reciproc şi să dezvolte proiecte de promovare, integrare și revigorare a tradițiilor și obiceiurilor ce stau la baza culturală a județului Iași.  Evenimentul ne va permite să ne cunoaştem, să stabilim priorităţi, să experimentăm o primă colaborare. 

Meşterii şi producătorii prezenţi vor trebui să îşi amenajeze un stand de prezentare, la care vizitatorii interesaţi vor putea degusta, învăţa, experimenta meşteşugul, produsul, tradiţia, obiceiul. De asemenea, vizitatorii vor putea face donaţii pentru a vă susţine activitatea. 

Nu există taxă de participare. Dacă doriţi să participaţi, vă rugăm să ne scrieţi un email pe adresa folcloristica@gmail.com sau un mesaj pe www.facebook.com/ASIRYS. 

Festivalul Folcloristica este organizat în cadrul proiectului "Grow your NGO", finanţat de Programul Erasmus Plus, al Uniunii Europene. În cadrul acestui proiect, 33 de tineri, din 9 ţări, s-au reunit în România şi au învăţat despre antreprenoriat social şi dezvoltare organizaţională. Aceşti tineri au vizitat 3 sate ale judeţului şi astfel, am descoperit că există mult potenţial în materie de dezvoltare agroturistică. În cadrul Folcloristica, vom pune bazele unui proiect de turism rural. 

1 comments:

Finance & investment spunea...

Stimați români persoane fizice
Pentru a fi de serviciu la compania "Vital-Finance" oferă credite la sfârșitul anului și anume:
* Creditul pentru toți fermierii sau contractori
* Credit pentru a însoți copiii de Crăciun
* Creditul pentru noul an 2017
* Credit pentru a rezolva datoriile înainte de noul an.
"Finanțe Vital" este viața ușoară și profitabilă. Aceasta este singura adresă care oferă acces la împrumut: bzhuegbadja@gmail.com
Apoi ne trimiteti cererile dvs. de împrumut de la 5500 de euro la 5,5 milioane de euro. Rata dobânzii este de 2% pe an.
Va stam la dispozitie pentru a vă răspunde 24 de ore până la 24 de ore.
Contact: bzhuegbadja@gmail.com
Vă mulțumesc și de așteptare pentru întrebările dumneavoastră!

18 noiembrie 2016, 23:33

Festivalul "Din Vatra Satului" - ediţia a IV-a

„Din Vatra Satului” reunește obiceiuri şi tradiţii de iarnă într-un festival dedicat promovării folclorului din judeţul Iaşi. Evenimentul ...

 

2008-2017 ·Asociaţia Super Tineri - ASIRYS Design and Written by Mihaela Diana Podariu